Mrkovový olej Zobrazit větší

Olej z mrkvových semínek

00025

Nový produkt

4 ks

649 Kč s DPH

Mrkvový olej chrání kůži před sluncem-SPF 40,(tento produkt nepředstavuje 100% ochranu), pomáhá snižovat cholestreol, předcházet zácpě, dále pomáhá při kožních chorobách, nedokrvení a oslabení organismu a další jeho neodmyslitelnou vlastností je, že pomáhá chránit zrak. Snižuje riziko rakoviny plic, je vynikající k regeneraci organismu, kdy se člověk cítí vyčerpaný nebo se zotavuje. 

MRKVOVÝ OLEJ Použití a vlastnosti suroviny v masážních produktech: rakoviny – trávicí trakt, ledviny, ústa antivirový antiseptický antioxidační sekrece hormonů a enzymů krev, játra, tkáně, ledviny, játra toxiny kyseliny močové v krvi, tkáních a kloubech artritidy a revmatismu stres a úzkost bolest svalů Použití a vlastnosti suroviny v kosmetických produktech: pro vlasovou pokožku a vlasy suchá kůže vlhkost v pokožce kožní káně ekzémy vznik vrásek růst vlasů vypadávání vlasů pro vlasy hladké, jemné a lesklé vlasové kořínky chrání vlasy před slunečním zářením a znečištěným ovzduším Olej má široké využití v potravinářském a v kosmetickém průmyslu, ale i v domácí kuchyni a domácí kosmetice. Více informací v Účincích rostlinných silic KONTRAINDIKACE: Nepoužívat olej v těhotenství, nepoužívat pokud trpíte epilepsii, astmatem. Před prvním použitím, vyzkoušejte olej na kousku pokožky a počkejte jeden den, jestli Vám pokožka nezarudne. Je vhodné olej naředit kokosovým, nebo olivovým olejem Složení: 100% jednodruhový neředěný přírodní, za studena lisovaný.

INCI: Beta-Carotene & Helianthus Annuus Seed Oil.

Doporučuji před olejíčken na pleť bio růžovou vodu.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: