Olej  z černého kmínu Zobrazit větší

Olej z černého kmínu

00038

Nový produkt

5 ks

249 Kč s DPH

Ideální v péči o problematickou (akné, ekzém) a zralou pokožku. Žlutý, nebo nazelenalý olej, dobře vstřebavatelný, připomíná vůni kmínu. Jemnou masáží vtírejte do pokožky. Vhodný pro tělo, vlasy a pleť obličeje. Olej z černého kmínu má rovněž příznivý vliv na kvalitu pokožky, které dodává dostatečnou výživu a pomáhá v ní uzamknout hydrataci. Je vhodný pro všechny typy pleti, nemusí se jej obávat ani pokožka mastnější, citlivá či problematická. Můžete jej požívat pro pravidelné masáže, přidat do koupele či jej použít místo tělového mléka na celé tělo od hlavy k patě. Působí výrazně proti alergiím, senné rýmě, astmatu, ekzemům, nadýmání, ulevuje při průdoškových onemocněních, trávicích a střevních potížích. Studie prokázaly snížení alergických reakcí při užívání oleje z černého kmínu až o 70%. U kojenců a malých dětí je účinný při bolestech bříška. Je účinný rovněž proti parazitům, virům, bakteriím a plísním a je vhodné jej užívat vnitřně v době chřipkových onemocnění na posílení imunity a ochranu dýchycích cest.

INCI: NIGELLA SATIVA SEED OIL

30 dalších produktů ve stejné kategorii: